EN
Všechny kategorie

Novinky

Domů>Novinky

181 milionů! HNAC vyhrál nabídku na dodávku a instalaci elektromechanického zařízení pro vodní elektrárnu Kandaji v Nigeru

Čas: 2021-05-25 Hity: 139

Obrázky 1

Nedávno společnost obdržela „Oznámení o vítězné nabídce“ vydané společností China Gezhouba Group International Engineering Co., Ltd., které potvrzuje, že společnost HNAC byla vítězným uchazečem o projekt dodávky a instalace mechanického a elektrického zařízení vodní elektrárny Kandaji v Nigeru. Vítězná nabídka byla 28,134,276.15 18,120.72 XNUMX USD (ekvivalent přibližně XNUMX XNUMX CNY deset tisíc).

Vodní elektrárna Kandaji v Nigeru je jedním z důležitých projektů iniciativy „One Belt, One Road“. Elektrárna má instalovaný výkon 130 MW a průměrnou roční výrobu elektřiny přibližně 617 milionů kilowatthodin. Je to zdaleka největší vodní elektrárna v Nigeru. Projekt se nachází asi 180 km proti proudu Niamey, což je hlavní město Nigeru. Zaměřuje se na výrobu elektřiny a bere v úvahu jak zásobování vodou, tak zavlažování. Po dokončení projektu výrazně vyřeší nedostatek energie v nigerském hlavním městě Niamey a jeho okolí, pomůže Nigeru zbavit se obtíží spoléhat se na dovoz elektřiny a podpoří místní ekonomický rozvoj. Během výstavby projektu také poskytne několik pracovních míst pro kultivaci velkého počtu technických talentů pro Niger.
V posledních letech se podnikání společnosti ve střední a západní Africe dobře rozvinulo a její produkty a služby zapustily kořeny v Sierra Leone, Senegalu, Středoafrické republice, Rovníkové Guineji a dalších zemích. Vítězství v nabídce dále rozšíří vliv společnosti na západoafrickém trhu. Společnost také využije této příležitosti k neustálému zlepšování úrovně svých služeb a přispívá ke spolupráci mezi Čínou a Afrikou.

Předchozí: [Projektové zprávy] Elektrárna Chenzhou Jiucaiping Energy Storage byla úspěšně připojena k síti pro zkušební provoz

Další: HNAC pomohla odvodňovací čerpací stanici okresního úřadu pro zemědělství a vodu Huiyang

Žhavé kategorie