EN
Všechny kategorie

Novinky

Domů>Novinky

Dobré zprávy | Společnost HNAC Technology Co., Ltd vyhrála nabídku na projekt jaderné vodní elektrárny Guangdong Yuehai Wulan

Čas: 2021-08-27 Hity: 179

Nedávno společnost HNAC Technology Co., Ltd. úspěšně vyhrála nabídku na třetí várku projektu nákupu zařízení pro vodní záležitosti Guangdong Yuehai v roce 2021, část nabídky ponořeného ultrafiltračního systému jaderné vodní elektrárny Lam. Projekt patří do Lanhe Water Plant a projektu rozšíření podpůrné potrubní sítě v okrese Nansha, Guangzhou City, se zpracovatelskou kapacitou 150,000 XNUMX m³/d. Pokrývá rostoucí poptávku po vodě celého Nansha New District. Jedná se o klíčový projekt veřejné podpory a prospěšný projekt v okrese Nansha, Guangzhou.

图片3副本

Projekt bude využívat skládaná jezírka a pokročilou technologii ultrafiltrační membrány, která nejen zajišťuje kvalitu vody v továrně, ale také šetří půdu. Zároveň projekt také zavádí koncept „chytrých vodních záležitostí“, spoléhá na pokročilou technologii počítačových sítí, technologii GIS, technologii BIM a technologii správy rozsáhlých databází k vybudování centralizovaného řízení a struktury decentralizovaného řídicího systému. praktický, bezpečný, spolehlivý a komplexní systém pro zákazníky, Efektivní městský informační systém pro chytré vodní záležitosti, efektivně zlepšující efektivitu řízení a nákladovou efektivitu zákazníků.

Projekt rozšíření jaderné vodárny Lam je dalším typickým počinem v oblasti úpravy komunálních vod membránovou metodou HNAC Technology, který posunul rozvoj podnikání společnosti v oblasti úpravy komunálních vod na novou úroveň. Jako přední podnik v oblasti úpravy domácích komunálních vod bude HNAC spolupracovat se svými dceřinými společnostmi Beijing Grant a Kanpur, aby vyšli vstříc stavebním úkolům včas a v kvalitě a množství.


Další čtení:

S rychlým rozvojem Nansha New Area nebyly stávající dodávky vody postupně schopny uspokojit rostoucí poptávku po vodě. Jako jeden z hlavních zdrojů zásobování vodou v oblasti Nansha New Area se jaderná elektrárna Lam staví asi 30 let, konvenční zařízení na čištění vody jsou stará, automatický řídicí systém je neúplný a kvalita odpadní vody je nestabilní. Je nutné urychlit dokončení projektu rozšíření jaderné vodárny Lam a zároveň výstavbu projektu hlavního potrubí továrny. Po dokončení projektu se denní kapacita výroby vody v jaderné elektrárně Lanhe zvýší z 30,000 150,000 tun na 300,000 XNUMX tun, což přinese prospěch XNUMX XNUMX lidem ve třech městech Dongchong, Dagang a Lanhe na severu

Předchozí: HNAC se zúčastnila 2. čínsko-afrického hospodářského a obchodního veletrhu

Další: Prezident Středoafrické republiky se účastní ceremoniálu dokončení vodní elektrárny Boali 2

Žhavé kategorie