EN
Všechny kategorie

Novinky

Domů>Novinky

HNAC se zúčastnila 2. čínsko-afrického hospodářského a obchodního veletrhu

Čas: 2021-09-30 Hity: 172

Od 26. do 29. září 2021 se v Changsha koná druhá čínsko-africká hospodářská a obchodní výstava na téma „Nový výchozí bod, nová příležitost a nové činy“, kterou sponzoruje ministerstvo obchodu a lidová vláda provincie Hunan, Hunan. Pan Yang Jiechi, Ústřední výbor Komunistické strany Číny, člen politbyra a ředitel Kanceláře Ústředního výboru pro zahraniční věci, se zúčastnil slavnostního zahájení a přednesl projev. Pan Wang Xiaobing, prezident Huaneng Automation Group, pan Zhou Ai, viceprezident HNAC Technology Co., Ltd, pan Zhang Jicheng, generální ředitel HNAC Technology International, a pan Liu Liguo, generální ředitel HNAC International ( Hong Kong), se všichni účastní „Fóra pro spolupráci v oblasti infrastruktury Číny a Afriky“ a řada aktivit tematického fóra, jako je „Speciální propagační konference pro africké země“ a „Fórum pro spolupráci v oblasti nové energie mezi Čínou a Afrikou 2021“, vedená do hloubky. s hosty o obnově a rozvoji spolupráce v oblasti infrastruktury mezi Čínou a Afrikou v postepidemické éře.

Obrázky 1

 Pan Wang Xiaobing, prezident Huaneng Automation Group, přednesl projev na téma „Inovativní modely spolupráce a rozsvícení zelené Afriky“ na „Fóru nové energetické spolupráce mezi Čínou a Afrikou 2021“. Upozornil, že v Africe je nedostatek elektřiny, zejména v subsaharských oblastech, kde počet lidí bez elektřiny přesahuje 50 %, a je provázen vážnými ekologickými a hygienickými problémy. Navrhl použít ducha Hedvábné stezky jako průvodce, s rozvojem zelené energie jako jádrem, prostřednictvím inovací obchodních modelů, zkoumání barterového obchodu a využívání bohatých přírodních zdrojů v Africe k formulování energetických plánů, které jsou nejvhodnější pro rozvoj Afriky, aby se podpořil zdravý rozvoj africké ekologie.

Obrázky 2

HNAC je hlavní členskou jednotkou Čínské obchodní komory zahraničních dodavatelů a místopředsedou Asociace podniků provincie Hunan pro zahraniční hospodářskou spolupráci. V průběhu let jsme se zavázali implementovat národní strategii „Jeden pás, jedna cesta“, prohlubovat energetické pole a podporovat výstavbu infrastruktury a technickou pomoc v rozvojových zemích a regionech.
Na tomto čínsko-africkém hospodářském a obchodním veletrhu HNAC jako protějšek přijímací jednotky Středoafrické republiky, Nigerské republiky a Gabonské republiky přijme kombinaci online a offline režimu, aby propagoval relevantní obsah tohoto veletrhu na velvyslanci a úředníci z různých zemí Vytvořte kanály pro sdílení informací pro zámořskou spolupráci a otevřete širší svět. HNAC také vedl důkladnou komunikaci a vyjednávání s více než deseti domácími a zahraničními společnostmi v oblasti nové energetiky, nové infrastruktury, ochrany životního prostředí a správy a dosáhl více než 20 záměrů spolupráce na mezinárodních projektech ve výstavbě a plánovaných během expo období. .

Předchozí: Nevyplněno

Další: Dobré zprávy | Společnost HNAC Technology Co., Ltd vyhrála nabídku na projekt jaderné vodní elektrárny Guangdong Yuehai Wulan

Žhavé kategorie