EN
Všechny kategorie

Novinky

Domů>Novinky

[Projektové zprávy] Elektrárna Chenzhou Jiucaiping Energy Storage byla úspěšně připojena k síti pro zkušební provoz

Čas: 2021-06-21 Hity: 180

Dne 18. června byla druhá fáze demonstračního projektu bateriového úložiště energie v elektrárně Hunan Power Grid-Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station, kterou postavila společnost HNAC, úspěšně připojena k síti pro zkušební provoz.
Obrázky 1

Projekt Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station využívá otevřený prostor ve stávající rozvodně jako staveniště. Konstrukční měřítko je 22.5MW/45MWh na straně 10kV AC. Přijímá technologii elektrochemického skladování energie a uspořádání „kompletně prefabrikované kabiny“. Huazi Technology poskytla projekt Související produkty a služby.

Obrázky 2

Dokončení projektu výrazně zlepšilo úroveň nové spotřeby energie v provincii a zlepšilo kapacitu napájení Hunan Power Grid během hodin špičkového zatížení, což může mírně zpomalit investice do infrastruktury elektrické sítě a má schopnost podporovat přechodné bezpečnost a stabilita elektrické sítě.


Další čtení:


Výstavba demonstračního projektu druhé fáze bateriového úložiště energie v Hunan Power Grid byla zahájena v říjnu 2020 s celkovým rozsahem 60 MW/120 MWh. Bude využívat přístupový plán čtyř lokalit (7.5MW, 10MW, 20MW, 22.5MW), úroveň přístupového napětí je 10kV. Čtyři energetické akumulační elektrárny tohoto projektu byly uvedeny do provozu jedna po druhé a budou v první fázi obsluhovat elektrickou síť spolu se třemi energetickými akumulačními elektrárnami Furong, Langli a Yannong, což výrazně zvýší výkon. schopnost sítě přijímat obnovitelnou energii, posílit regulaci elektrické sítě a podporovat provincii.
Bezpečné připojení k síti a spotřeba nové energie vytvoří během období 14. pětiletky příznivé podmínky pro energický rozvoj obnovitelné energie a má velký význam pro zlepšení bezpečného a stabilního provozu elektrické sítě, dodávky el. úroveň záruky Hunan Power Grid a ekonomický rozvoj oblasti služeb.

Předchozí: Inteligentní provoz a údržba HNAC Poznámky k obchodnímu růstu: Projekt údržby elektrického, budícího a stejnosměrného systému čerpací stanice města Beijiao

Další: 181 milionů! HNAC vyhrál nabídku na dodávku a instalaci elektromechanického zařízení pro vodní elektrárnu Kandaji v Nigeru

Žhavé kategorie